Bag optagelserne - bramming egnsmuseum

Gå til indhold

Hoved menu:

Her ses et indslag, som er lavet af TV Syd. Ved klik på links'ene under indslaget, vil der skiftes til optagelser der blev lavet medens TV Syd lavede DERES optagelse. De to klip er lavet i 360 grader - det vil sige at videoen kan pauses og der kan panoreres rund i videoerne, både når der afspilles og der pauseres. Det kan evt. være en god ide at justere indstillinger/quality settings, hvis 360 graders videoerne ikke står skarpt nok - det kræver dog muligvis at du har en hurtig forbindelse.
På dette klip, kan ses hvor Mogens Hansen og TVSyd-holdet kommer ned fra galleriet. Museumsinspektøren giver en forklaring på, hvorfor den store montre kaldes HISTORIUM.
Det bemærkes at der på museet ikke kun befinder sig gamle sager, men at der også lejlighedsvis befinder sig meget moderne udstyr.
På dette klip, kommer holdet tilbage fra en tur rundt om HISTORIUM. Her møder de Ole, som fortæller lidt om det at være frivillig på museet.
Her vises indslaget produceret af TV Syd, til udsendelsesrækken : I godt selskab.
Desværre må vi ikke ( vi kan godt ) opdele indslaget, så der kun ses den halvdel der vedrører Bramming Egnsmuseum. Vi undersøger om TV Syd evt. senere vil tillade os dette.
 
Search
Copyright 2015. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu